Psychologisch Adviesbureau Ooms krijgt een nieuwe naam en gaat verhuizen. Na 11 jaar met u meegroeien is het weer tijd voor een volgende stap, te weten het oprichten van een nieuwe organisatie: Mental Support.
Mental Support komt voort uit een reeds langer bestaande samenwerking met collega-psychologen in Rotterdam. Wij hebben nu besloten onze krachten verder te bundelen op één locatie: Laan op Zuid 666, 3071 AB, Rotterdam.


Mental Support behoudt de persoonlijke benadering die u van ons gewend bent. Wij richten ons op de ontwikkeling van de mens en de integratie van de levensgebieden werk, privé en gezondheid.
Dit doen wij door middel van psychologische hulpverlening, counselling gericht op verzuimpreventie en reïntegratie (burnout en stresshantering).
Onze werkwijze kenmerkt zich door kwaliteit, efficiëntie, maatwerk en ruimte voor creativiteit.

Mental Support biedt een breed en gespecialiseerd aanbod op het gebied van werken en leven. Daarnaast werken wij samen met diverse organisaties uit aanverwante branches, om zo creatief en flexibel mogelijk in te kunnen spelen op de vragen van opdrachtgevers.

De psychologen van Mental Support hebben een ruime werkervaring op het gebied van psychologische hulpverlening, coaching en counselling. Zij beschikken over diverse erkende registraties van beroepsorganisaties en het Ministerie van Volksgezondheid (Gezondheidszorgpsycholoog BIG, Psychotherapeut BIG). Hieronder vallen het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en de Wet Beroepen In de Gezondheidszorg (Wet BIG).

Mental Support is per 5 september 2011 gevestigdaan de Laan op Zuid 666, 3071 AB te Rotterdam.